Min pappa skaffade det

I somras så skaffade min pappa lite iPhone delar som han tänkte att han skulle lagas in mobil med. Och det gick rätt så bra förutom det att hans mobil var väldigt gammal och hade egentligen gjort sitt. Men det var lite kul att se honom att försöka få ihop det. Det är inte hans styrka det där med det tekniska och så behövde han egentligen inte laga den.
Han kunde bara ha skaffat en ny via sitt jobb. Men han ville bestämt försöka och det är väl bra att han prövade i alla fall. Sen att det inte gick och att han sne gick och köpte en ny tillslut. Han gick nämligen med en mobil som fungerade ibland och ibland inte, vilket var lite frustrerande för familjen. Det var svårt att få tag på honom, och till slut insåg han att det var dags för en ny mobil och det är vi tacksamma för.

Bra att inte slänga allt för fort

Ja det är bra att man inte vill konsumera bara för att utan att man försöker att använda det man har och se till att laga det som går att laga så att man kan använda det en längre tid.
Ja det är bra att det finns saker och ting som man kan laga och så är det ju med mobiler, dom kan man oftast laga och fixa igen. Så det är värt att ge det en chans i alla fall om man kan. Så slipper man spendera så mycket pengar och kan lägga det på annat. Plus att det känns bra att man har kunnat laga något och inte köpt nytt på en gång.

Så det är värt att pröva det i alla fall i fall det är möjligt att laga, om inte så för står man ju att man måste köpa en ny.